Papírvizsgálat

Könnyen szakad? Sárgás vagy épp fakó színû? Túl fényes felületû, esetleg kifakult a nyomtatás? A papírok esetében gyakran találkozhatunk ilyen, vagy ehhez hasonló problémákkal. Ezeknek a jelenségeknek az elõfordulását vizsgálni kell, melyhez laboratóriumokra, és megfelelõ minõségû vizsgáló berendezésekre, szakképzett munkaerõre van szükség.

Ehhez nyújt segítséget a testORG, személyre szabott vizsgálatokkal. Akkreditált laboratóriumainkban számos szabványnak megfelelõ vizsgálat elvégzésére vagyunk képesek, legyen az színmérés, fényességmérés, szakítószilárdság, éghetõség, összetétel-elemzés. Laborjainkban bevizsgáljuk a termékét, és megállapítjuk mi okozhatta a változást. A vizsgálatainkat az Ön igényeihez szabjuk, így garantálva azt, hogy Ön azokat a vizsgálatokat kapja, amiket szeretne.


Rycobel Taber Abraser

A Taber koptató különféle minták felületének karcolással, koptatással és más mechanikai dörzsölõ hatásokkal szembeni ellenállásnak a vizsgálatára alkalmas. A koptatást az egy vagy kétfejes automata gépen koptatókerekek végzik a forgó mintákon.

SDL Atlas HMV égetõkamra

Éghetõség és lángterjedés vizsgálata textil és egyéb anyagmintákon.

SDL Atlas Tinius Olsen szakítógép textilekhez

Tinius Olsen textil szakítógép fonalak, szövetminták, hevederek, kötelek, stb. szilárdsági tulajdonságainak vizsgálatára. Qmat Pro szoftver. Speciális, tetxtilmintákhoz illesztett befogók és befogó pofák.

KÉPZÉS

Reológia (MFI)

Itt találja a Reológia témakörében tartott eddigi képzéseink összefoglaló anyagait.

Főbb témaköreink:
Folyásindex-mérő berendezések (MFI)
MFI mérés elvégzésének a menete
Mérés kiértékelése
Termékminősítési reológia mérések