blank
KÖNYEZETI HATÁS TESZTEK
blank
FÉMVIZSGÁLAT
blank
MŰANYAGOK VIZSGÁLATA
blank
BEVONATVIZSGÁLAT
blank
EGYÉB VIZSGÁLATOK
  blank
Házhoz jön a mobil labor
Nyomtat Elküld

Öt tesztlaboraboratórium tudása egyben

A helyszínen végez bonyolult autóipari méréseket egy mobil laboratórium ezentúl Magyarországon. A testORG program lényege, a kis- és középvállalkozásoknak nem kell külön mérőeszközöket vásárolni egy-egy feladatra, a profi műszerekkel felszerelt labor helyben ad gyors, pontos teszteredményt.


Több laboratórium képességét foglalja magába PSC P920 nevű eszköz, amelyet 14,8 millió forintos Európai Uniós támogatással a budapesti Atestor Kft. helyezett üzembe Magyarországon. A beruházás teljes összege 23 millió forint volt, és elsősorban a kis-és középvállalkozások számára könnyíti meg a vizsgálati feladatok elvégzését, főként a fémiparban dolgozó autóipari beszállító cégek részére.

Mivel a kisebb vállalkozások számára nem rentábilis önálló laboratóriumi kapacitást fenntartani, ám időnként szükségük van komoly vizsgálatokra, ezért eddig keresniük kellett megfelelő labort és várni az eredményre, ami lassította a termelést. A cég testORG programjának mobil állomása a megrendelő telephelyén végzi a méréseket, az eredményt a lehető leggyorsabban produkálni tudják.

Az állomás alkalmas többek között autóiparban felhasznált korrózióvédő, technológiai, vagy díszítő bevonatok szabványoknak megfelelő bevizsgálására. A húszéves tapasztalattal rendelkező cég 2 év alatt jelentősen növelte a vizsgálati területen szerzett bevételeit, ezentúl a fejlesztés iránt új piaci szegmensek érdeklődése is várható.


Nyomtat Elküld   Lap tetejére

Bisnode tanusitvany