Rólunk írták...

"Köszönöm a segítséget! Sikerült megmérni a kalibráló anyagot, százados pontosságal ki is jött az excel táblából kapott nedvességtartalom."

A fenti köszönőlevél érdekességét az adja, hogy e nedvességmérő műszert bár nem mi adtuk el, a tanácstalan felhasználó - vélhetõen korábbi kedvező tapasztalatai miatt - problémája megoldásához tőlünk kért segítséget nem az eredeti forgalmazótól.
Így aztán Aboni típusú nedvességmérőjéhez tőlünk kapott kalibráló anyagot, a kalibráláshoz szükséges számításokat tartalmazó Excel táblát, valamint hatékony telefonos tanácsadást.

Mérési problémája van? Önnek is segítünk!
 

------

Tisztelt Atestor Kft.

Döbbenten ülök a gép elött és csak nézem az óriási, és professzionális kinálatukat. A honlapjuk nagyon jól fel van építve, amin elég jól el is lehet igazodni. A munkánk során felmerült igény kielégítésére mint pl.tapadásvizsgálat, rétegvastagság vizsgálat jöttek Önök a képbe....

___

Igen korrekt a kapcsolat, nagyfokú segítőkészséggel párosulva. (Az internetes honlapról nem nyilatkoztam, mert még nem volt idõm áttanulmányozni.)

___

Többször volt megbeszélésünk, ahol bizonyos kérdéseket nem tudtunk tisztázni. Néhány nap múlva telefonon, vagy e-mailen mindig kaptam visszahívást.

___

+1. Felkészült, udvarias üzletkötők.
+2. Megfelelõ műszaki tájékoztatás.
+3. Széles kínálat, ismert gyártók.
-1. Mérőeszközök kalibrációja hiányzik.
-2. Hosszú szállítási határidők.
-3. Esetenként magas árak.

___

Az egyik legnagyobb pozitívum (a többi mellett) a Kft-vel és a munkatársakkal kapcsolatban, hogy a szóbeli megállapodást is betartják, mintha az írásba lett volna foglalva. Mindig igyekeznek a megfelelő eszközöket kiválasztani, és nagyon segítőkészek. Öröm a munkatársakkal üzletet kötni, és ha az egyik ajánlat nem megfelelő, akkor szívesen készítenek másikat. Ha az eszközvásárlás valami miatt meghiúsul, nem neheztelnek az emberre, és szükség esetén ismét segítenek.

___

Gyors, szakszerű segítség, korrekt, precíz munka.

___

A termékválaszték korszerű, a legmodernebb technikai eszközök és eljárások rendelkezésre állnak. Kiváló szaktudással rendelkezõ munkatársaik minden probléma megoldásában érdemi segítséget szoktak nyújtani.

___

Meg vagyok elégedve az Önök szolgáltatásával. A továbbiakban is számítok eredményes együttműködésünkre!

___

Mellékeltem egy rövid megemlékezést a PosiTectorral végzett mérésről és a szerzett tapasztalatokról. Remélem, hogy alkalmasint az eszköz megvásárlásáról is tárgyalhatunk majd.... Még egyszer köszönet a segítségért a Cégnek és személyesen Önnek is!

 

___

A legprofibb ajánlat, amit valaha láttam. Részletes, minden kérdésemre választ kaptam belõle. 

KÉPZÉS

Reológia (MFI)

Itt találja a Reológia témakörében tartott eddigi képzéseink összefoglaló anyagait.

Főbb témaköreink:
Folyásindex-mérő berendezések (MFI)
MFI mérés elvégzésének a menete
Mérés kiértékelése
Termékminősítési reológia mérések